Балчун прокоментував статки українських можновладців в е-деклараціях

1 Листопада 2016, 11:52

Польська інтернет-спільнота у шоці від статків, вказаних українськими посадовцями й нардепами у своїх е-деклараціях. Про це повідомив глава "Укрзалізниці" Войцех Балчун на своїй сторінціу Facebook.

Чиновник пише, що не ризикує навіть приблизно, переказувати враження поляків від «задекларованих мільярдів у панчохах, приватних церков, антикваріату, годинників, автомобілів».

"Читаю польський Фейсбук. Польська інтернет-спільнота, як і українська, у шоці. Тільки, якщо українська не добирає слів, то польська не може їх знайти. І це ще слабко сказано. Е-декларації українських можновладців бачать не лише в Україні", – написав він.

Як повідомлялося, електронні декларації про доходи не подали сім депутатів Верховної Ради України.

Нагадаємо, 30 жовтня о 24:00 завершився перший етап подання електронних декларацій для суб’єктів декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище. Система електронного декларування почала працювати з 1 вересня 2016 року.

За даними громадянської мережі ОПОРА.Народні депутати задекларували грошових активів у розмірі майже 12 млрд у гривневому еквіваленті.