В Авдіївці бойовики одночасно били із кулеметів, мінометів і гранатометів різних систем

26 Жовтня 2016, 18:56

Протягом дня в районі проведення антитерористичної операції з боку бойовиків на Донбасі зафіксовано 28 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних сил України. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, за станом на 18.00 на Маріупольському напрямі було 19 обстрілів. У районах Широкиного, Талаківки противник вів вогонь з кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу Красногорівки і Водяного обстріли сил АТО тривали з мінометів калібрів 82мм і 120мм, а вогонь ворожих снайперів відзначено неподалік Мар'їнки і Старогнатівки.

На Донецькому напрямку бойовики 5 разів порушували режим тиші. В сторону підрозділів Збройних сил України біля шахти Бутівка незаконні збройні формування стріляли з гранатометів, а в районі Авдіївки використовували одночасно кулемети крупного калібру, гранатомети різних систем і міномети 120 калібру.

На Луганському напрямку зафіксовано 4 збройні провокації. У напрямку Кримського, Золотого, Новозванівки і Трьохізбенки проти українських підрозділів бойовики застосовували гранатомети, кулемети крупного калібру та стрілецьку зброю.

Нагадаємо, за минулу добу, 25 жовтня, бойовики на Донбасі 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових.