Окупанти вдарили з САУ по Попасній: постраждали приватні будинки та насосна станція

26 Жовтня 2016, 10:38

Увечері минулої доби та після опівночі ворог завдав сім обстрілів по позиціях українських військовослужбовців вздовж всієї лінії розмежування. Зокрема, у напрямку північно-східних околиць міста Попасна бойовики відкривали вогонь із САУ. Про це інформує прес-центр Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

За попередніми даними, у результаті обстрілу постраждали два приватних будинки по вул. Гагаріна та по вул. Київська. У багатоповерхівці по вул. Бахмутській у двох під’їздах вибиті вікна та пошкоджені балкони.

"Унаслідок обстрілу постраждала насосна станція, припинено водопостачання одного з мікрорайонів м.Попасна. На місці події працюють пожежні ДСНС та правоохоронці", – йдеться у повідомленні.

Крім того, противник з автоматичних гранатометів обстрілював позиції українських захисників поблизу села Новоолдександрівка Попаснянського району.
У той самий час російсько-терористичні війська тричі застосовували підствольні гранатомети та стрілецьку зброю у напрямку позицій українських військовослужбовців поблизу смт Станиця Луганська. Також у районі працював ворожий снайпер.

У напрямку сіл Трьохізбенка та Кримське Новоайдарського району, згідно з текстом, бойовики використовували протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

Увечері 25 жовтня бойовики обстріляли контрольний пост "Мар'їнка". Як повідомлялося, за минулу добу, 25 жовтня, бойовики на Донбасі 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових.