На Київщині затримали на хабарі депутата міськради

11 Жовтня 2016, 20:44

На Київщині СБУ спільно з прокуратурою викрили на хабарництві депутата однієї з міських рад. Про це інформує прес-центр СБУ.

«Правоохоронці встановили, що секретар комісії з питань індивідуального будівництва та землекористування вимагав три тисячі доларів США від місцевої багатодітної родини. За ці гроші депутат обіцяв сприяння у виділенні земельної ділянки площею 0,6 га під забудову. Згідно із законодавством родина мала право отримати цю землю у власність безкоштовно», – йдеться у повідомленні.

Працівники спецслужби затримали секретаря комісії на трасі Київ-Харків поблизу готельно-розважального комплексу під час отримання всієї суми хабара.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко звільнив з посади голову Київської обласної адміністрації Максима Мельничука 10 вересня. 9 вересня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що заступника голови Київської облдержадміністрації Ігоря Любка затримали за хабарництво, згодом додавши, що злочин Ігоря Любки відбувався за погодженням із головою ОДА Максимом Мельничуком.