За добу жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений на Донбасі

2 Жовтня 2016, 13:07

Протягом минулої доби внаслідок бойових дій в зоні проведення АТО на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув і не отримав поранення. Про це повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

При цьому, він зазначив, що бойовики продовжують обстрілювати позиції українських військових. Всього, за його словами, бойовики раз 47 обстріляли позиції сил АТО в неділю, в тому числі з використанням важкого озброєння, зокрема, мінометів.

Так, за словами речника Міноборони, найбільш напруженою обстановка залишається на Донецькому напрямку, де бойовики систематично збільшують обстріли українських військових, у тому числі з важкого озброєння. 

На Луганському напрямку бойовики продовжують бойові дії біля Станиці Луганської та в Попаснянському районі. На Маріупольському напрямку найбільше обстрілів було зафіксовано на ділянці фронту Павлопіль-Широкине.

Крім того, було зафіксовано шість прольотів безпілотних літальних апаратів противника.

Нагадаємо, бойовики продовжують вдаватися до збройних провокацій. Зокрема, по Новоолександрівці та Новозванівці окупанти відкривали вогонь із зенітної установки.