Позиції сил АТО у Широкиному обстріляв снайпер – штаб

28 Вересня 2016, 07:30

За минулу добу бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Зокрема, на  Луганському напрямку зафіксовано  зафіксовано 6 порушень “режиму тиші”. Терористи стріляли з гранатометів та стрілецької зброї в районі Новоолександрівки, Новозванівки та Станиці Луганської.

На Маріупольському напрямку бойовики 23 рази обстрілювали позиції сил АТО. В районі Мар’їнки, Водяного, Широкиного, Талаківки та Павлополя бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів. Окрім того, позиції у Широкиному обстріляв ворожий снайпер, а по Талаківці терористи відкривали вогонь з БМП.

На Донецькому напрямку зафіксовано 6 обстрілів. Бойовики стріляли із мінометів 82-го і 120-го калібру, стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів по Авдіївці. Крім того, у цьому районі була зафіксована активність снайпера.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що протягом 26 вересня бойовики на Донбасі 40 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових.