Окупанти відкривали вогонь із зенітної установки та міномета – штаб

24 Вересня 2016, 10:01

Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська 28 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників, повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зокрема, на Донецькому напрямку зафіксовано 13 обстрілів з боку бойовиків. Вони вели вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї в районі Авдіївки, Зайцевого, Новоселівки та Верхньоторецького. 

Окрім того, по Авдіївці окупанти відкривали вогонь із зенітної установки ЗУ-23-2, а по Верхньоторецькому вогонь вів снайпер. По Зайцевому та Новоселівці Другій терористи вели вогонь з міномета 120-го та 82-го калібру.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 11 порушень «режиму тиші». 

«В районі Мар'їнки, Павлополя, Водяного, Старогнатівки, Талаківки та Станиці Луганської бойовики вели турбуючий вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Також в районі Павлополя противник застосував снайперську групу», – йдеться у повідомленні. 

На Луганському напрямку терористи 4 рази порушували «режим тиші». Вони вдалися до збройних провокацій в районі Новозванівки та Новоолександрівки, відкривши вогонь з міномета82-го калібру, зенітної установки ЗУ-23-2, гранатометів та стрілецької зброї. 

У прес-центрі штабу АТО наголосили, що, незважаючи на провокації, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських домовленостей.

Крім того, повідомляється, що в зоні проведення АТО протягом минулої доби зафіксовано проліт трьох безпілотників.

Нагадаємо, станом на 18.00 23 вересня бойовики 11 разів відкрили вогонь по позиціях Збройних сил України на Донбасі.