В Одесі правоохоронці знайшли викрадений позашляховик знаменитого футболіста

30 Серпня 2016, 23:04

В Одесі правоохоронці під час спецоперації знайшли чотири викрадені елітні іномарки, серед них цих – ексклюзивний позашляховик, власником якого є один із легіонерів відомого футбольного клубу. Про це повідомляється на сайті Нацполіції України. 

«В Одеській області було встановлено місце знаходження дорогого позашляховика Range Rover, що належить знаменитому футболісту. Наприкінці жовтня 2015 цей джип був викрадений невідомими в Києві», – уточнили в поліції.

З'ясовано, що викрадачі відігнали машину й тривалий час ховали в Одесі. Коли для ексклюзивного автомобіля нарешті знайшли гідного покупця, авто вирішили косметично освіжити на одному з міських СТО.

Правоохоронцям вдалося розшукати підозрюваного, ним виявився 30-річний уродженць Одеси, колишній випускник Академії внутрішніх справ України.

Наразі три інші іномарки Toyota Rav4 (викрадена в Харкові), Audi A4 (викрадена на території Республіки Молдова) і Reng Rover (викрадений в Одесі)​ вилучено та доставлено в управління обласної поліції, їх власники встановлені.