Рятувальники попереджають про різку зміну погодних умов

11 Серпня 2016, 07:58

Найближчими днями в Україні очікується похолодання та дощі. Про це повідомляється на сайті Державної служби надзвичайних ситуацій.

Так, за прогнозами Укргідрометцентру, 11 серпня, у західних областях, вдень і на Вінниччині та Житомирщині, протягом 12 серпня на решті території очікується різка зміна погодних умов: пройдуть грозові дощі, в окремих районах град, пориви вітру та шквали 15-22 м/с.

Окрім того, 11 серпня на Закарпатті та Карпатах, а також 12 серпня у центральних областях та на півночі Лівобережжя місцями сильні дощі. Починаючи із західних областей температура повітря знизиться: нічна — на 3-6°, денна — на 10-15°.

У Києві 11 серпня без опадів, лише ввечері можливий дощ та гроза. Температура повітря вночі 14-16 градусів тепла, вдень 26-28 градусів вище нуля. Вологість повітря — 34%.

Нагадаємо, що внаслідок шторму в селищі Затока Одеської області на спортивно-музичному фестивалі Z-Games обвалилася сцена та накриття. Під час негоди щонайменше одна людина загинула від ураження блискавки.