У Росії зник літак Ан-2 із трьома людьми на борту

1 Серпня 2016, 07:35

У Росії по дорозі до Красноярська зник літак Ан-2 із трьома людьми на борту. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на управління МНС по Новосибірської області.

За даними відомства, літак, що вилетів з Бердська (Новосибірська область) в Красноярськ, покинув межі Новосибірської області, після чого перестав виходити на зв'язок.

Згодом у Сибірському регіональному центрі МНС повідомили, що наземний пошук літака Ан-2 наразі результатів не дав. До вильоту в Кемеровську область готові два вертольоти Мі-8.

«Пошук Ан-2 тривав всю ніч наземними силами рятувальників і правоохоронними органами. Поки пошуки результатів не дали. Наразі готові до вильоту два вертольоти Мі-8 з Хакасії і Красноярська», – сказала співрозмовниця агентства.

За її словами, поки дозволу на виліт вертольоти не отримали по метеопоказниках. "Але рятувальники – в повній бойовій готовності. Як тільки буде отримано дозвіл, вони вилетять в Кемеровську область", – додали у відомстві.

У СРЦ відзначили, що всього до наземних пошуків літака залучені 80 осіб з різних відомств.

Рятувальники МНС в Кемеровській області планують залучити безпілотні літальні апарати для пошуку літака Ан-2.

Нагадаємо, 30 червня в Росії зник із радарів літак МНС із 11 людьми на борту. Згодом стало відомо, що рятувальники рятувальники виявили фрагменти тіл загиблих льотчиків і один чорний ящик на місці катастрофи літака Іл-76, який був задіяний у гасінні масштабних природних пожеж. Іл-76 майже повністю згорів, крім хвостового оперення. Основні версії причин катастрофи пов'язані з людським фактором, працездатністю техніки та впливом навколишнього середовища, заявив представник Міждержавного авіаційного комітету Росії Ніколай Якименко.