Киян попередили про обмеження руху транспорту на Подолі

30 Липня 2016, 18:48

У Києві завтра, 31 липня, з 18:00 до 22:00 частково обмежать рух на Контрактовій площі. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Згідно з повідомленням, буде заборонено рух транспорту на ділянці від перетину Контрактовій площі з вулицею Покровською до перетину з вулицею Григорія Сковороди. Обмеження руху пов'язане з проведенням благодійного концерту.

Також на час проведення концерту змінять роботу деяких маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, а саме – автобусів маршрутів № 62, 114, 115.

У КМДА повідомили, що на час благодійного концерту рух автобусів буде організовано по трасі:

Автобуси маршруту № 62 – від Ботанічного саду до Володимирського узвозу за діючим маршрутом, далі – вул. Набережно-Хрещатицька – вулиця Спаська – вул. Волоська – вул. Сковороди – вул. Межигірська – вул. Спаська – вул. Набережно-Хрещатицька – Боричів тік – Володимирський узвіз, далі за діючим маршрутом;

Автобуси маршруту № 114 (А) в напрямку залізничного вокзалу "Центральний" буде організовано від вул. Милославської до вул. Набережно-Хрещатицька за діючим маршрутом, далі – Боричів тік – Володимирський узвіз (без заїзду на Контрактову площу), далі за діючим маршрутом;

Автобуси маршруту № 115 буде організовано від залізничного вокзалу "Дарниця" до вул. Сковороди з діючим маршрутом, далі – вул. Межигірська – вул. Спаська – вул. Набережно-Хрещатицька, далі за діючим маршрутом.

Нагадаємо, раніше Держспоживслужба назвала причину виникнення смогу в Києві.