В Єревані відбуваються сутички між поліцією та прихильниками групи, що захопила будівлю полку ППС

29 Липня 2016, 22:08

Поліцейські почали розгін мітингу в вірменському Єревані, який проходив в районі вулиці Хоренаци, є поранені серед демонстрантів.

Учасники, що підтримують озброєну групу, яка захопила 17 липня будівлю поліції, почали ходу до вулиці Хоренаци, що примикає до захопленого полку ППС.

Як повідомляється, акцією керує Координаційна рада, до складу якої входять заступник голови партії "Спадщина" Вірменії Армен Мартиросян, активіст Давид Санасарян.

"Правоохоронці розганяють акцію протесту, яка проходить у Єревані, учасники якої виступають на підтримку збройної групи, що захопила майже два тижні тому полк ППС", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, поліцейські повністю звільнили від учасників мітингу в Єревані ділянка вулиці Хоренаци, неподалік від якого знаходиться захоплений озброєною групою полк ППС. Розташований поруч проспект Тиграна Меца перекритий.

Як повідомляється, в районі проведення мітингу в Єревані чутні звуки вибухів і пострілів.

"В даному районі чутні звуки вибухів і пострілів, кидають світло-шумові гранати. Поліція затримує особливо активних демонстрантів, серед учасників акції є поранені", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 17 липня члени групи, які називають себе "Сасна црер", захопили приміщення полку Патрульно-постової служби Вірменії. Також у будівлі вони захопили заручників, серед яких заступник голови поліції Вірменії Вардан Егіазарян."Сасна црер" вимагають відставки уряду та звільнення з в'язниці низки політичних діячів.

В п'ятницю, 29 липня під захопленою будівлею сталась перестрілка.