Прокуратура оголосила підозру екс-директору Олександрівської лікарні за розтрату коштів на реконструкцію

28 Липня 2016, 14:55

Прокуратура міста Києва оголосила підозру в розтраті коштів, виділених на реконструкцію Олександрівської лікарні, екс-директору комунального підприємства. Про це йдеться в повідомленні прес-служби столичної прокуратури.

"Встановлено,  що під час свого перебування на посаді директора комунального підприємства посадовець допустив розтрату близько 700 тис грн, виділених на виконання робіт з реконструкції приймального відділення та спеціалізованих відділень Олександрівської клінічної лікарні м. Києва, а також благоустрою території та протизсувних робіт. Фактично ремонтні роботи були проведені не у повному обсязі, а їх вартість – завищена", – повідомили в прокуратурі.

Зазначається, що на підставі зібраних у провадженні доказів 27 липня колишньому посадовцю  повідомлено про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч. 2 ст. 366 та ч. 5 ст. 191 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 275 600 гривень.

 Слідство у кримінальному провадженні триває.

Нагадаємо, 28 липня Генеральна прокуратура України завершила досудове розслідування і направила до суду обвинувальний акт стосовно колишнього прокурора прокуратури Києва за залучення їм завідомо невинних учасників Революції Переваги до кримінальної відповідальності.