Поліція повідомила про перекриття вулиць у Києві через «хресний хід». Інфографіка

26 Липня 2016, 11:02

У середу, 27 липня, з 6:00 у зв'язку з проведенням «хресний хід» у Києві буде обмежено та перекрито рух на кількох вулицях та площах. Про це у Facebook повідомила Патрульна поліція України.

Так, рух буде перекрито на вулиці Грушевського – від Шовковичної до Європейської площі, Європейська площа, Володимирський узвіз – від Поштової до Європейської площі, вулиця Трьохсвятительска, вулиця Хрещатик – від Майдану Незалежності до Європейської площі, вулиця Паркова дорога – від Європейської площі до алеї Героїв Крут.

У поліції просять учасників дорожнього руху узяти до уваги цю інформацію, обираючи маршрут.

Як повідомлялося, СБУ вже закликала учасників «хресного ходу» УПЦ (МП) не пересувалися пішки вулицями столиці.

Нагадаємо, УПЦ Московського патріархату організувала «хресну ходу» з Донеччини. На учасниках процесії помітили георгіївські стрічки і значки з портретом Ніколая ІІ. Згідно з планом, учасники мають прийти до Києва 26-27 липня, напередодні Дня хрещення Русі. У зв'язку з цим голова Верховної Ради Андрій Парубій наголосив, що в українську столицю йдуть не тільки мирні громадяни, але і провокатори із забороненою символікою та символікою країни-агресора. За його словами, до Києва також стягуються «послідовники проросійських організацій – молодики спортивної статури, які раніше були помічені в рейдерських атаках і провокаціях».