Шість міст позмагаються у прямому ефірі за право приймати Євробачення

20 Липня 2016, 11:37

У середу, 20 липня, у прямому ефірі телеканалу "UA:Перший" о 18:40 відбудеться "Битва міст", на якій шість українських міст позмагаються за право приймати Євробачення-2017. Про це повідомили у прес-службі київської міської державної адміністрації.

"Сьогодні, 20 липня, о 18:40 у прямому ефірі телеканалу "UA:Перший" відбудеться "Битва міст", на якій Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків та Херсон позмагаються за право приймати Євробачення-2017", – йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що усі шість міст на офіційному рівні заявили про бажання приймати міжнародний пісенний конкурс і представлять свої пропозиції усій Україні. В ефірі будуть зібрані всі подробиці відбору міста-господаря Євробачення-2017, дані про критерії та вимоги, а також новини із засідань Організаційного комітету з підготовки та проведення в Україні пісенного конкурсу Євробачення у 2017 році.

Також на "Битві міст", на яку запрошені журналісти, експерти і глядачі, відбудеться публічна презентація кожного міста.

Нагадаємо, 20 травня міністр культури повідомив, що проведення музичного конкурсу Євробачення-2017 коштуватиме Україні щонайменше 14,5 млн євро, адже стільки на конкурс витратила Швеція. За його словами, це повинні бути кошти медіакомпаній та спонсорів. Крім того, міністр зазначив, що в Україні відсутня закрита арена, на які можна провести конкурс Євробачення-2017.