На Сумщині сержант поліції вистрелив із рушниці собі в груди

19 Липня 2016, 17:20

Сержант поліції Тростянецького відділення поліції, перебуваючи поза службою, з рушниці зробив постріл собі в груди. Лікарям вдалося врятувати його життя.  Про це інформує сектор комунікації поліції Сумської області.

"Про спробу самогубства чергову частину Тростянецького відділення поліції о 23.00 повідомили з лікарні, куди доставили чоловіка із вогнепальним пораненням у груди. На місце події одразу виїхали керівники ГУНП області та відділення поліції. Самогубцем виявився 24-річний сержант місцевої поліції, який наразі перебував на лікарняному. Батько постраждалого пояснив, що пораненого сина на березі річки знайшов його сусід. Чоловік пригадав, що ввечері його син спілкувався по скайпу з колишньою співмешканкою, яка виїхала працювати за кордон. Під час розмови в них виникла суперечка, після чого молодий чоловік і пішов з дому", – йдеться у повідомленні.

"Під час перевірки в комп’ютері сержанта поліції була знайдена його записка, в якій він просив вибачення у своїх батьків. Лікарям вдалося врятувати життя самогубцю. Наразі у важкому стані він перебуває в реанімаційному відділенні лікарні", – зазначають у поліції.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження. Перевірка триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі 26-річний дільничний поліцейський покінчив життя самогубством через проблеми в сім'ї. Пізніше в Луцьку у власній квартирі вчинив самогубство 27-річний працівник поліції.