Президент Казахстану назвав терактом стрілянину в Алмати

18 Липня 2016, 16:36

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв назвав терактом перестрілку в Алмати і висловив співчуття сім'ям загиблих і постраждалих. Про це він сказав на оперативному засіданні Радбезу Казахстану, передає прес-служба Назарбаєва.

Разом з тим, президент доручив забезпечити безпеку в місті.

"Сьогодні в Алмати стався терористичний акт, який, на жаль, знову призвів до людських жертв. Висловлюю співчуття близьким загиблих і постраждалих, слід надати їм відповідну психологічну та матеріальну підтримку", – сказав Назарбаєв.

"…По лінії правоохоронних органів доручаю вжити всіх необхідних заходів в частині забезпечення правопорядку в місті", – сказав Назарбаєв.

Нагадаємо, після нападу озброєних осіб на будівлю відділу внутрішніх справ Алмалінского району та міський департамент Комітету нацбезпеки в Алмати був введений "червоний" рівень терористичної небезпеки. В результаті стрілянини загинули чотири людини, в тому числі троє поліцейських. Один з нападників затриманий. У місті введено оперативний план "Сирена", всі працівники поліції орієнтовані на затримання подільника злочинця.