Першого заступника голови Держслужби з питань праці затримали на хабарі 100 тис. грн

16 Липня 2016, 11:22

У ніч на 16 липня працівники ГПУ та СБУ затримали на хабарі 100 тис. грн першого заступника голови Державної служби України з питань праці. Про це напсиала у Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

Як зазначається, під час обшуку предмет хабара вилучили. 

Також слідчі провели обшук у керівника вказаної служби.

Першого заступника Голови Державної служби України з питань праці затримали в порядку ст. 208 КПК України. Зараз встановлюються інші особи, причетні до цього злочину.

Як уточнили в СБУ, під час обшуків за місцем проживання чиновника правоохоронці вилучили $153 тис., шість коштовних годинників та ювелірні вироби.  Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Згідно з інформацією на сайті Держпраці, першим заступником голови Служби є Михайло Бардонов.

Нагадаємо, 13 липня правоохоронці затримали заступника керівника компанії "Західукргеологія". Він був затриманий при отриманні частини хабара в розмірі 1,5 млн грн у своєму службовому кабінеті. У поліції сказали, що він вимагав хабар у розмірі 3 млн грн за сприяння в підготовці і погодженні документації на газове родовище з подальшою видачею спеціального дозволу на користування надрами. Прокуратура Львівської області вручила йому повідомлення про підозру.