У Києві стався вибух у гаражному кооперативі, є потерпілий

11 Липня 2016, 12:11

У понеділок, 11 липня, у столиці в Солом’янському районі на вулиці Медовій під час проведення побутових робіт на території гаражного кооперативу стався вибух, у результаті чого чоловік отримав поранення та опіки, його доставили у лікарню. Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

«Попередньо встановлено, що киянин, 1963 року народження, розпилював болгаркою металеву бочку. У результаті речовина, яка була в ній, вибухнула. Чоловік отримав опіки тіла, а також йому пошкоджено ногу. Потерпілого госпіталізували в лікарню, де надають необхідну допомогу», – йдеться у повідомленні.

Відомості про подію зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Солом’янського управління поліції. На місці працює слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановлюють усі обставини події та опитують очевидців, у тому числі охоронця, якому надавав допомогу у проведенні робіт потерпілий. Після дослідчої перевірки буде надана правова кваліфікація події.

Як повідомлялося, раніше в Києві невідомі прив'язали до таксі гранату РГД-5. До того в столиці в багатоповерхівці бабуся знайшла сумку з гранатою.