Бойовики вдарили із зенітних установок по опорних пунктах сил АТО під Опитним – штаб

8 Липня 2016, 18:58

Терористи з початку доби 19 разів відкривали вогонь по українських підрозділах в районі проведення АТО. Зокрема, 10 обстрілів зафіксовано на Донецькому, 8 – на Маріупольському та 1 – на Луганському напрямках. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

«На Донецькому напрямку під ворожі обстріли зі 120 мм мінометів потрапили українські воїни у Майорську та Троїцькому. Із гранатометів і великокаліберних кулеметів окупанти били по Авдіївці, Пісках та Луганському, а зенітні установки противник застосував поблизу Опитного. На Маріупольському напрямку російські окупанти обстріляли опорні пункти сил АТО в Старогнатівці з мінометів калібру 120 мм. У Широкиному та Мар’їнці по наших воїнах ворог стріляв з гранатометів та стрілецької зброї, а поруч Новогригорівки – з БМП. Також поблизу Мар’їнки активізувалися ворожі снайпери», – йдеться у повідомленні.

Крім того, у штабі додали, що на Луганщині вогонь вівся по захисниках Станиці Луганської з підствольних гранатометів.

Нагадаємо, за даними штабу, протягом минулої доби окупаційні сили на Донбасі завдали по військах АТО 30 вогневих ударів на Донецькому напрямку лінії зіткнення, 25 – на Маріупольському та лише один – на Луганському.