У Росії зник із радарів літак МНС із 11 людьми на борту

1 Липня 2016, 09:25

В Іркутській області Росії не виходить на зв'язок літак Іл-76, який був задіяний в гасінні лісових пожеж. Про це російські ЗМІ повідомили з посиланням на ГУ МНС регіону.

«Він вилетів на гасіння пожежі і через деякий час не вийшов на зв'язок», – повідомило джерело. Ведуться пошуки.

На борту зниклого літака перебувають 11 осіб. «Усього на борту було 11 людей – екіпаж і фахівці з гасіння пожежі», – сказало джерело. «О 5:34 мск літак вилетів в Баяндеровський район Іркутської області. На висоті 3000 метрів він перестав виходити на зв'язок», – зазначив співрозмовник агентства.

На пошук зниклої машини вилетів літак Бе-200 МНС. Із головного управління МНС по області до місця пошуку літака висунулася оперативна група на машині. Угруповання з пошуку літака збільшується.

Зазначимо, що наразі в Іркутській області складається найбільш складна ситуація з природними пожежами, завдяки авіації МНС її вдалося стабілізувати.

Нагадаємо, що 19 травня лайнер Airbus 320 єгипетської авіакомпанії EgyptAir зник із радарів диспетчерів. Згодом у морі знайшли його уламки. На борту лайнера перебували 66 осіб, із них – 56 пасажирів. Серед них були 30 громадян Єгипту, 15 громадян Франції і представники ще 10 країн.