У Києві на ринку продавець поранив жінку з травматичного пістолета

22 Червня 2016, 13:51

У Києві на ринку на вул. Шептицького продавець вистрілив із травматичної зброї в жінку, яка збиралася купити в нього товар. Про це повідомила прес-служба ГУ НП Києва.

Підозрюваний, чоловік-інвалід, розповів працівникам поліції, що до нього підійшла незнайомка, чия поведінка викликала у нього підозри. Він вирішив, що жінка хоче поцупити в нього товар.

Спочатку він зробив їй зауваження, а потім дістав травматичний пістолет і здійснив кілька пострілів. Жінка отримала тілесні ушкодження черевної порожнини, травми голови та ноги. Потерпілій надали необхідну допомогу, її здоров'ю наразі нічого не загрожує.

За цим фактом відкрили провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Оскільки затриманий чоловік має фізичні вади, то на теперішній час стосовно нього обирається міра запобіжного заходу, не пов’язана з арештом. 

Нагадаємо, раніше в Умані сталася стрілянина за участю хасидів, унаслідок чого постраждали місцевий житель та відеооператор одного із телеканалів.

Згодом у центрі Запоріжжя у дворах невідомі відкрили вогонь із автомата і гранатомета.