“Доктора Пі” перевели до львівського СІЗО

14 Червня 2016, 16:21

Андрія Слюсарчука, що відомий як «Доктор Пі», етапували у львівський слідчий ізолятор. Раніше злочинець відбував покарання у Полицькій виправній колонії на Рівненщині. Про це повідомив начальник Полицької виправної колонії полковник внутрішньої служби Володимир Каламбет.

«Слюсарчук у нас перебував із середини минулого літа. Режим не порушував. На роботу не ходив через медичне протипоказання. Дуже багато читав. Переважно наукову, художню літературу. Конфліктів із засудженими не мав. Йому, як іншим, в установленому порядку передавали передачі. Напередодні Андрія Слюсарчука відправили до Львівського СІЗО спецвагоном у поїзді Київ-Львів», – розповів  Каламбет.

Нагадаємо, Слюсарчук видавав себе за фахового нейрохірурга. Здобув славу людини з феноменальними здібностями. Утім, усі його досягнення виявилися фіктивними. А його некомпетентне лікування призвело до летальних наслідків.

14 лютого 2014 року Сихівський районний суд Львова засудив Слюсарчука до 8 років позбавлення волі за шахрайство. Відбувати покарання його відправили у Полицьку виправну колонію, що в Рівненській області.

Слюсарчук мав звільнитися звідти 20 червня цього року. Але Вищий спеціалізований суд України скасував вирок апеляційного суду, і справу скандального лікаря тепер направлять на новий судовий розгляд.