Невідомі жорстоко побили одного з лідерів харківського Євромайдану

3 Червня 2016, 11:27

У Харкові пізно ввечері 2 червня невідомі напали на представника громадської організації. Про це інформує прес-центр ГУНП в Харківській області.

Зазначається, що в потерпілого лікарі діагностували черепно-мозкову травму, забиття грудної клітини та нирок. Наразі чоловік перебуває у лікарні.

«Правоохоронцям 31-річний потерпілий пояснив, що цього вечора він повертався додому. Несподівано почув, що нібито хтось біжить за ним, а коли повернувся, побачив двох невідомих. Чоловіки без пояснень накинулися на нього та почали бити», – йдеться у повідомленні.

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Поліцією Харківщини проводяться усі необхідні заходи щодо встановлення осіб, які нанесли тілесні ушкодження.

Водночас координатор Євромайдану Харкова Володимир Чистилін повідомив у Facebook, що потерпілим виявився волонтер, громадський активіст, один із лідерів харківського Євромайдану Валентин Бистриченко.

Чистилін зазначає, що за потерпілим стежили до самого будинку і там напали. «Били професійно, по спині, нирках, у живіт», – зауважив він. 

Нагадаємо, на Тернопільщині 26 травня двоє невідомих побили до смерті громадського активіста, члена ГО «Народна рада», депутата Кременецької міської ради Віталія Ващенка.