У Львові трамвай, у якого відмовили гальма, втрапив у ДТП

2 Червня 2016, 16:50

У Львові в четвер, 2 червня, сталася ДТП за участі трамваю, в якого відмовили гальма. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції міста.

Згідно з повідомленням, о 12:45, патрулюючи на вулиці Личаківській, інспектори помітили, як трамвай № 2 їде на великій швидкості з боку вулиці Пасічної.

«Патрульні зрозуміли, що у нього відмовили гальма. Полісмени увімкнули сирену, проблискові маячки аби попередити про небезпеку інших учасників руху. Трамвай їхав зі швидкістю близько 60-70 км на годину. Під час під’їзду до перехрестя Личаківська – Мечникова, швидкість знизилася. Патрульний вибіг з автомобіля, і водій трамваю кинула через двері гальмівний чобіток. Електрики в трамваї не було. Інспектор швидко закріпив на колії чобіток. У цей момент небайдужі громадяни, які стояли на зупинці громадського транспорту, почали штовхати трамвай у протилежному напрямку руху аби ще знизити швидкість», – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що трамвай вдалося зупинити за лічені метри від пішохідного переходу.

«На щастя, без потерпілих. В електротранспорті нікого окрім водія не було. Під час руху трамвай пошкодив автомобіль Ford Focus. На водія трамваю, яка була у шоковому стані від цього випадку, склали протокол за скоєне ДТП», – розповіли в поліції.

Як повідомлялося, у Києві позашляховик вилетів на трамвайну колію, заблокувавши рух транспорту.

Крім того, на Подолі інкасаторське авто протаранило трамвай.