У Львові п’яний водій в‘їхав у “швидку” й утік із місця ДТП

31 Травня 2016, 22:15

У вівторок, 31 травня, водій, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в'їхав у автівку швидкої допомоги на вулиці Полуботка у Львові. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Львова.

«Сьогодні опівдні до патрульних надійшов виклик із вулиці Полуботка про ДТП. На місці її скоєння патрульним розповіли, що автомобіль Honda Civic, рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на припарковану карету швидкої допомоги. Водій-винуватець поїхав із місця пригоди. Патрульні обстежили територію і виявили неподалік вказаний автомобіль. Водій перебував у стані алкогольного сп‘яніння. Перевірка на пристрої драгер встановила – 1.86 проміле», – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на порушника оформили адмінматеріали за скоєне ДТП, за втечу з місця пригоди, за керування автомобілем у нетверезому стані, а також за відсутність страхового полісу.

Нагадаємо, Верховна Рада у першому читанні проголосувала за суттєве підвищення покарання для водіїв за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.