Прокуратура Києва повідомила про підозру нападникові на дружину секретаря РНБО

26 Травня 2016, 18:33

Затриманому за напад на дружину секретаря РНБО Олександра Турчинова повідомлено про підозру. Про це повідомляє сайт прокуратури міста Києва.

«Чоловіку, який з ножем напав на співробітницю столичного університету, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 ч.1 ст. 115 КК України (незакінчений замах на умисне вбивство)», – йдеться у повідомленні.

«Враховуючи те, що затриманий громадянин є адвокатом, відповідно до КПК та Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» письмове повідомлення про підозру даній особі складено та вручено виконувачем обов’язків прокурора міста Києва Олегом Валендюком у присутності захисника підозрюваного. Наразі готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – додали в прокуратурі.

Нагадаємо, 25 травня в поліції повідомили, що на дружину Турчинова напав із ножем житель Донбасу. Зловмисника затримали. За фактом нападу поліція відкрила кримінальне провадження.