На дружину Турчинова напав із ножем житель Донбасу – Аваков

25 Травня 2016, 19:19

На дружину секретаря РНБО Олександра Турчинов сьогодні, 25 травня, було скоєно збройний напад. Про це повідомив голова МВС Арсен Аваков.

«Кілька годин тому на дружину Турчинова було скоєно збройний напад. Зловмисник напав на Ганну Турчинову просто в інституті, де вона працює. Напав з ножем, кричав: "Ви у мене, відповісте". Відповіли. Знешкодили і затримали. Національна поліція спрацювала оперативно. Зараз ведеться слідство, терорист допитується», – розповів Аваков.

За його словами, нападник, житель Донецької області, приїхав з окупованої території для того, щоб здійснити напад на сім'ю Турчинова.

«У затриманого терориста витягли комплект холодної зброї. На допиті він поводився нахабно, погрожуючи Турчинову і керівництву держави, кричав, що його справу доведуть до кінця інші», – додав Аваков.

Тим часом, інформацію про напад оприлюднили в Головному управлінні Національної поліції в місті Києві.

«Чоловік із ножем накинувся на працівника навчального закладу. Подію, яка сталася на території Шевченківського району, кваліфікують як замах на вбивство. Близько 16-і години невідомий чоловік зайшов у приміщення вузу з ножем і накинувся на співробітницю. У цей момент нагодилася охорона закладу, яка й затримала нападника. Поліція прибула за декілька хвилин. Зараз із  зловмисником працюють слідчі. Потерпілих внаслідок його дій немає», – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що поліція з’ясовує усі обставини інциденту. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 15 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.