В Укравтодорі запровадили додаткові дні ремонту доріг через невиконання плану

23 Травня 2016, 10:50

Керівники облавтодорів та інших служб автодоріг поскаржилися на погану погоду у травні, що спричинило зрив термінів «ямкового» ремонту на українських дорогах державного значення. Про це повідомили у прес-службі Укравтодору.

«Через несприятливі погодні умови – постійні дощі, що спостерігаються протягом цього тижня по всій території країни, темпи ліквідації деформацій дорожнього покриття значно знизилися. Дорожники не мали можливості виконувати «ямковий» ремонт і відстали від графіку», – йдеться у тексті.

Через це, починаючи з 28 травня, дорожники працюватимуть також у суботу.

«Зважаючи на це, керівництво Укравтодору дало доручення Службам посилити темпи ліквідації – з наступного тижня дорожники по всій Україні працюватимуть і в суботу. Лише за умови посиленої роботи та гарної погоди Укравтодор зможе виконати доручення прем’єр-міністра вчасно», – додали у службі.

Також у дорожній службі розповіли про лідерів та відстаючих за показниками ремонту.

«Наразі найкращі результати по темпам виконання робіт з «ямкового» ремонту показують Кіровоградська, Тернопільська, Чернігівська, Донецька та Запорізька області. Занепокоєння щодо вчасного виконання робіт викликають Миколаївська, Дніпропетровська та Житомирська області», – йдеться у тексті.

Як повідомлялося, у квітні в уряді озвучили суму, яку виділять цього року на будівництво та ремонт доріг.

Нагадаємо, у Київавтодорі назвали суму та головні місця ремонту доріг у 2016 році.