У поліції зробили офіційну заяву щодо викрадення людини на Оболоні в Києві

16 Травня 2016, 21:12

Столична поліція перевіряє інформацію щодо викрадення людини на Оболонському проспекті в Києві. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в місті Києві.

Згідно з повідомленням, у поліцію дійсно надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих в масках викрали людину на Оболонському проспекті і всім патрульним було передане орієнтування щодо розшуку автомобіля можливих викрадачів.

"О 15:50 в чергову частину Оболонського управління поліції зателефонувала жінка і повідомила: поблизу автозаправки по Оболонському проспекту двоє осіб у масках посадили в багажник автомобіля Chevrolet Aveo червоного кольору чоловіка і відвезли в невідомому напрямку", – розповіли в поліції.

Зазначається, що наразі не вдалося з'ясувати обставини події, оскільки заявниця не виходить на зв'язок. Поліція встановлює свідків і очевидців правопорушення.

У поліції наголосили, що в разі здійснення завідомо неправдивого виклику спеціальних служб, заявник буде притягнутий до адміністративної відповідальності, згідно ст. 183 Кодексу про адміністративні правопорушення України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві біля заправки ТНК на Оболонському проспекті невідомі в масках посадили людину в багажник і відвезли у бік вулиці Олени Теліги.