У Києві невідомі вистрелили у вікно квартири

6 Травня 2016, 17:09

У ніч на 6 травня на вулиці Алма-Атинській у Києві невідомі вистрелили у вікно квартири. Про це інформує прес-центр столичної поліції.

«О 01:27 чергова частина Дніпровського управління поліції отримала повідомлення від місцевого мешканця: він почув постріл, а потім виявив пошкоджене вікно», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронцям, які виїхали за викликом, 48-річний чоловік пояснив, що перебував у власній квартирі за комп’ютерним столом, коли почув звук, схожий на постріл. Згодом заявник побачив отвір у вікні і відразу зателефонував у поліцію. Також потерпілий додав, що жодних погроз до нього не надходило, і він нікого не підозрює у такому вчинку.

Слідчо-оперативна група оглянула місце події, виявила кулю калібру 9 мм, а на прилеглій території – гільзу. Вилучені предмети направлені на експертизу.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження працівники поліції встановлюють свідків та очевидців правопорушення, обставини події, а також розшукують осіб, причетних до злочину.

Нагадаємо, у ніч на 5 травня на вулиці Волинській у Солом’янському районі Києва сталася стрілянина на АЗС, охоронця госпіталізували з вогнепальним пораненням.