На Донбасі впіймали двох бойовиків та інформатора терористів

16 Квітня 2016, 20:42

Упродовж останніх днів Служба безпеки України спільно з поліцією затримала двох бойовиків та інформатора терористичної організації «ДНР/ЛНР». Про це повідомили в прес-центрі СБУ.

Зокрема, на Донеччині оперативники спецслужби затримали громадянина однієї з країн Закавказзя, який у 2014 році добровільно приєднався до терористів. Бойовик зі зброєю чергував на блокпосту поблизу Миколаївки, перевіряв документи і автотранспорт громадян.

Також працівники СБУ затримали чоловіка, який у червні будував блокпост та спільно з бойовиками патрулював вулиці Карлівки Мар’їнського району.

Крім того, на Луганщині правоохоронці затримала інформатора терористичної організації «ЛНР». Зловмисник передавав бойовикам дані про місця дислокації і пересування військової техніки та особового складу ЗСУ.

У всіх випадках поліцією відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 260 (участь у діяльності не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) Кримінального кодексу України. Зловмисникам повідомлено про підозру.

Як повідомлялося, угорця, який воював за «ДНР», звільнили від кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, на Луганщині СБУ затримала ймовірного вбивцю українських військових під Дебальцевим.

 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 100 characters