У Києві п’яний водій на смерть збив працівника, який ремонтував дорогу

13 Квітня 2016, 17:00

Уночі на Московському мосту в Києві п'яний водій збив на смерть працівника дорожньої служби. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в місті Києві.

"Поліцейські встановили, що водій автомобіля Mercedes 1988 р. н., перебуваючи у нетверезому стані, скоїв наїзд на працівника, який проводив ремонтні роботи дорожнього покриття мосту. Від отриманих травм уродженець Вінницької області, 1987 р. н., загинув. Тіло направили для проведення судово-медичної експертизи", – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, наразі він в ізоляторі тимчасового тримання. Автомобіль доставили на арештмайданчик.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. У ході слідства правоохоронці встановлять усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомлялося, 12 квітня у Харкові п'яний водій наїхав на патрульного поліції.

Крім того, в ніч на 13 квітня сталася ДТП на трасі "Київ-Чоп" – водій автомобіля ВАЗ збив львівського патрульного поліцейського.