На трасі “Київ-Чоп” водій збив патрульного поліцейського Львова

13 Квітня 2016, 09:35

У ніч на 13 квітня сталася ДТП з постраждалим на трасі "Київ-Чоп". Про це повідомили у Департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Згідно з повідомленням ДТП сталася близько 02:10 13 квітня у районі села Луб'яни Миколаївського району.

«Водій автомобіля ВАЗ-21011, 1992 року народження, житель с. Липівка Миколаївського району, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на інспектора Львівської патрульної поліції, 1994 року народження, жителя Львова, якого з переломами ніг доставлено до хірургічного відділення Миколаївської ЦРЛ. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка», – йдеться у тексті.

За повідомленням патрульної поліції Львова, в автомобілі ВАЗ-21011 перебували четверо осіб, за попередніми даними, могли бути у стані алкогольного сп‘яніння. У них взяли кров на експертизу. Також повідомляється, що водій ВАЗ не реагував на знаки патрульного.

«На попередження регулювальника він не реагував. Екіпаж та водій фури почали ховатися від неї. Інспектор намагався заховатися під причіп, однак не встиг. ВАЗ в‘їхав у вантажівку та наїхав на поліцейського. А тоді продовжив рух та зіткнувся з поліцейським автомобілем», – йдеться у тексті.

Як повідомлялося, 12 квітня у Харкові п'яний водій наїхав на патрульного поліції.