Обрано голову Наглядової ради Укрзалізниці

8 Квітня 2016, 12:12

Нагладова рада ПАТ "Укрзалізниця" обрала головою заступника міністра інфраструктури Володимира Омеляна, а також затвердила контракти членів правління. Про це повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури.

«За результатами одностайного голосування її членів було прийнято рішення обрати головою наглядової ради заступника Міністра інфраструктури – керівника апарату Володимира Омеляна», – йдеться у тексті.

У другому питанні порядку денного розглянули умови контрактів, що укладатимуться з членами правління ПАТ.

«Наглядова рада затвердила встановити шестимісячний термін дії першого контракту, протягом якого членам правління товариства не виплачуватимуться доплати, надбавки, премії, заохочувальні виплати за результатами роботи. Зазначені виплати можуть бути передбачені лише у разі продовження строку дії контракту», – додали у повідомленні.

«Для кожного з членів правління будуть визначені ключові показники ефективності (КРІs). Якщо за результатами роботи у ці півроку показники будуть виконуватися, то контракт буде подовжений на наступні 2,5 роки і почнеться нарахування бонусів», – розповів новий голова ради Омелян.

«Ми встановлюємо ринковий рівень зарплат для керівництва та вимагаємо повної прозорості закупівель, суттєвого підвищення ефективності, персональної відповідальності і наведення порядку в компанії. Якщо протягом 1-3 місяців це не почне відбуватися, відбудуться зміни у керівному складі», – додав він.

Як повідомлялося, у жовтні Кабмін затвердив склад правління публічного акціонерного товариства «Укрзалізниця». 30 березня уряд змінив в.о. керівника Укрзалізниці.

Також нагадаємо, 28 вересня Кабмін затвердив статут Укрзалізниці як публічного акціонерного товариства.