У Києві спалили кабінет судді, який веде справу російських ГРУшників

8 Квітня 2016, 08:12

У Голосіївському суді Києва в ніч на 8 квітня спалили кабінет судді Миколи Дідика, головуючого у справі російських військовослужбовців Єрофєєва і Алєксандрова. Про це у Facebook повідомила журналіст Ірина Ромалійська.

"Заступник керівника апарату суду Гончаров Ігор каже, що документи всі зберігаються в канцелярії, в кабінеті судді ніяких документів у справі не було. Постраждалих немає", – написала журналістка.

"О 2:45 п'ятеро людей кидали у вікно судді коктейлі Молотова", – сказав головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, якого процитувала Ромалійська.

Повідомляється, що у вікно поцілили з третього разу. За словами журналістки, справою про підпал займається Голосіївське управління поліції.

У ДСНС повідомили, що повідомлення про пожежу на вул. Потєхіна, 14 а надійшло о 02 год. 51 хв. Пожежники ліквідували її о 03 год. 23 хв.

На місці події працювала 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки та 6 чоловік особового складу.

Також рятувальники підтвердили, що під час гасіння пожежі загиблих та травмованих немає, причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, Юрія Грабовського, який був адвокатом одного з двох затриманих російських військовослужбовців Алєксандра Алєксандрова, знайшли вбитим біля Жашкова Черкаської області. Після цього адвоката Оксану Соколовську, яка в суді захищає другого російського військового – Євгєнія Єрофєєва, взяли під цілодобову охорону СБУ.