У центрі Києва біля багатоповерхівки знайшли снаряди часів Другої світової війни

31 Березня 2016, 19:39

У центрі Києві виявили снаряди часів Другої світової війни. Про це повідомили в прес-службі Печерської районної державної адміністрації.

Згідно з повідомленням, у четвер, 31 березня, о 17:40, до чергової служби головного управління Національної поліції у місті Києві надійшло повідомлення про те, що у Печерському районі міста Києва біля багатоквартирного 9-ти поверхового житлового будинку по вулиці Курганівській знайшли кілька боєприпасів часів Другої світової війни.

На місце події виїхала група піротехнічних робіт 1-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України та фахівці вибухово-технічної служби головного управління Національної поліції у місті Києві.

«Поки що невідомо чи перебувають виявлені боєприпаси в бойовому стані. Якщо фахівці встановлять, що знахідка є серйозною загрозою, то служби Печерського району будуть вживати всіх заходів для забезпечення безпеки населення», – повідомив голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук.

Нагадаємо, раніше на Закарпатті чоловік загинув від вибуху снаряда, який намагався розібрати.

Крім того, у Дніпропетровській області чоловік загинув від вибуху снаряда часів Другої світової війни, який узявся розбирати.