У Києві двоє водіїв влаштували “перегони”, які закінчилися стріляниною

30 Березня 2016, 17:48

Уранці 30 березня на проспекті Глушкова в Голосіївському районі Києва сталася стрілянина. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції України.

«Під час маневрування «Деу Ланос» завадив проїзду іншому учаснику дороги – «Пежо». Після цього між водіями виникла словесна перепалка. Чоловіки спілкувалися під час руху, відкривши вікна. Невдоволений власник іномарки дістав предмет схожий на пістолет та вистрелив у водія вітчизняного автомобіля. Чоловік від отриманої травми з’їхав з проїжджої частини на обочину й згодом викликав поліцію. Автівка іноземного виробництва продовжила свій рух в напрямку міста Одеса», – розповіли в поліції.

Через чотири години стрілка затримали в одному із сіл Київщини за місцем проживання. Ним виявився житель Київської області. У чоловіка вилучили предмет схожий на пістолет та 7 гумових куль до нього.

«59-річного зловмисника доставили у Голосіївське управління поліції, зараз він спілкується з поліцейськими. Відомості щодо події відповідним чином зареєстровані. Наразі слідчим відділом вирішується питання про внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань», – підсумували у поліції.

Нагадаємо, раніше в Києві під час демонтажу МАФів власник кіоску обстріляв комунальників.

Також напередодні повідомлялося про стрілянину з бійкою біля станції метро «Лівобережна».