В Ізраїлі в ДТП загинула українка, її чоловік у тяжкому стані – МЗС

28 Березня 2016, 21:31

Громадянка України загинула в результаті ДТП в Ізраїлі, а її чоловік наразі у важкому стані. Про це повідомляє Facebook департаменту консульської служби МЗС України.

"За повідомленням Посольства України в Ізраїлі, 28 березня сталася ДТП, в результаті якої загинула громадянка України, а її чоловік, також громадянин України, перебуває у важкому стані. У результаті події отримали травми різного ступеня тяжкості ще чотири людини, однак про їх громадянство поки невідомо ", – йдеться в повідомленні.

#ConsNews За повідомленням Посольства України вДержаві #Ізраїль, 28 березня ц.р. сталася #ДТП в результаті якої загинул…

Опубліковано Департамент консульської служби МЗС України 28 березень 2016 р.

Також повідомляється, що консульськими посадовими особами невідкладно встановлено зв’язок з лікувальним закладом та з органами, що здійснюють розслідування причин ДТП, для встановлення громадянства інших постраждалих осіб та надання постраждалим необхідної допомоги.

Нагадаємо, напередодні на Полтавщині на 208-му кілометрі автодороги Київ – Харків – Довжанський у дорожній аварії загинули восьмеро людей, ще чотирьох госпіталізували.