У Києві п’яний поранив поліцейського ножем у шию

28 Березня 2016, 12:40

У Подільському районі не проспекті Гонгадзе чоловік у стані алкогольного сп’яніння травмував ножем поліцейського. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції.

Правоохоронці, які прибули на місце події встановили, що на вулиці до перехожих громадян безпідставно чіплявся підозрюваний.

«За словами очевидців, він перебував у стані алкогольного сп’яніння, поводився неадекватно, зухвало та погрожував людям фізичною розправою. А невдовзі дебошир підійшов до працівника поліції, який у вільний від роботи час відпочивав зі своїми знайомими. Правоохоронець спробував вгамувати бешкетника, однак той схопив його рукою за обличчя та предметом, схожим на ніж, спричинив тілесні ушкодження у вигляді поріза в області шиї», – йдеться у повідомленні.

У поліції також зазначили, що травмований поліцейський, для забезпечення особистої безпеки та припинення правопорушеннь, зміг 45-річного киянина. Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Одещині п'яний водій накинувся з сокирою на поліцейських.