Синоптики оголосили штормове попередження по Україні

22 Березня 2016, 19:19

24-25 березня в Україні очікуються складні погодні умови. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

«24 березня на території Вінницької, Черкаської, Київської, Полтавської, Чернігівської та Сумської областей сильний мокрий сніг, утворення снігового покриву висотою 10-15 см, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця; у південних, східних областях, на Кіровоградщині, Дніпропетровщині сильні дощі; в Україні, крім західних областей, посилення вітру до 15-20 м/с. 25 березня поступове послаблення та припинення опадів і явищ», – йдеться у повідомленні.

Також синоптики оголосили попередження по Києву та області.

«24-25 березня на Київщині очікуються складні погодні умови: мокрий сніг, посилення вітру до 15-20 м/с, вдень 24 березня сильний мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, утвориться сніговий покрив висотою 10-12 см, на дорогах ожеледиця. Вдень 25 березня послаблення опадів», – додали в гідрометцентрі.

Як раніше повідомляли синоптики, з Балтики в Україну переміститься волога і помірно-тепла повітряна маса з атмосферними фронтами, що несуть на більшу частину території України, крім південного заходу, невеликі опади, а місцями і посилення вітру.