Розвідка доповіла про ситуацію в районі Ясинуватської розв’язки

16 Березня 2016, 09:23

У районі Авдіївки тактична піхотна група «батальйону Схід» бойовиків чисельністю до роти, посилена бронетехнікою (3 од. БМП-2), діяла у напрямку на «промзону». Про це повідомив координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«Дрібні піхотні групи зі складу цієїї тактичної групи терористів перманентно вступають в ближні контактні бої з підрозділами українських військ в районі висоти 251.2 вже упродовж 3-х діб», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Бої біля Ясинуватської розв'язки. Що відбулося в найгарячішій точці зони АТО

За його словами, упродовж останньої доби дві дрібні групи терористів оперували з лісопосадки з боку оптового ринку в районі Ясинуватської розв'язки, підтримані вогнем зі штатного озброєння БМП-2.

«Після чого командування тактичної групи бойовиків заявило про «зачистку промзони» (що не відповідає дійсності – насправді в цьому районі тривають бої, вихідні позиції сторін знаходяться на дальності 600-700 метрів, під час бойових зіткнень скорочуючись до 300-400 метрів)», – резюмує він.

Як повідомлялося, після відносного затишшя та зменшення кількості обстрілів упродовж дня 15 березня, із настанням сутінок і до опівночі обстріли позицій сил АТО активізувалися.