Деканоїдзе звільнила начальника поліції Вінниччини

14 Березня 2016, 21:48

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе задовольнила рапорт про відставку Антона Щевцова з посади начальника Головного управління Нацполіції України у Вінницькій області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції.

«Глава Нацполіції Хатія Деканоідзе задовольнила рапорт про відставку Антона Щевцова з посади начальника ГУНП України у Вінницькій області. Виконання обов'язків начальника ГУНП у Вінницькій області тимчасово покладено на Юрія Педоса, який наразі є першим заступником начальника поліції Вінничини. Зазначимо, що у грудні минулого року Юрій Педос пройшов атестацію до лав Національної поліції України», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 14 березня Антон Шевцов був відсторонений від виконання службових обов'язків на час проведення розслідування.

Як відомо, активісти звинувачують начальника поліції Вінницької області Антона Шевцова у сепаратизмі. Вони запевняють, що на його сторінці у соцмережі помітили світлини з російським боксером і політиком Миколою Валуєвим. А членів родини головного поліцейського області – на тлі російської техніки під час святкування 9 травня у Севастополі. Поліція та СБУ розпочали щодо Шевцова службове розслідування.

14 березня голова Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков звернувся до голови Національної поліції Хатії Деканоїдзе з вимогою негайно звільнити з посади Антона Шевцова.