Синоптики пообіцяли українцям теплі вихідні

4 Березня 2016, 22:58

5 березня температурний фон в Україні кардинально не зміниться, погоду визначатиме поле підвищеного тиску, лише південь і схід опиняться в зоні впливу атмосферних фронтів. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

Згідно з повідомленням, уночі в більшості північних областей країни очікується невеликий мокрий сніг, на крайньому півдні, вдень в східних, Запорізькій, Херсонській та Дніпропетровській областях – дощі, на решті території без опадів. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Температура в південній, східній частині та на Дніпропетровщині вночі очікується на рівні 1-6°, вдень 8-13° тепла, на решті території вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 2-7° тепла, на Закарпатті та Прикарпатті до 11°.

У неділю, 6 березня, в Україні без опадів, лише на крайньому заході, а вночі і на сході країни очікується невеликий дощ. Вітер південно-східний та північно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі 0-5° тепла, в північних і центральних областях від 2° тепла до 3° морозу; вдень 8-13° тепла, на заході й півдні місцями 14-17°.

Нагадаємо, перша весняна ніч у Києві встановила температурний рекорд.

Позначки: