Краснов знепритомнів під час суду

3 Березня 2016, 15:49

Звинувачений у незаконному зберіганні зброї голова об’єднання «Азов-Крим» Станіслав Краснов упав з ознаками утрати свідомості під час засідання Шевченківського райсуду стосовно обрання йому запобіжного заходу. Про це повідомили кореспонденти з зали засідань.

Також повідомляється, що інцидент стався у момент, коли слідчий СБУ спробував офіційно вручити Краснову підозру у тероризмі.

Повідомляється, що присутні на засіданні суду прихильники Краснова відразу ж винесли його з будівлі на вулицю до однієї з припаркованих машин, а за ними пройшли народні депутати Андрій Білецький, Ігор Мосійчук та Олег Петренко. 

Як повідомлялося, прокуратура попросила для Краснова арешт із заставою 20 млн грн.

Нагадаємо, Станіслава Краснова та Оксану Шелест затримали 28 лютого.

Крім того, СБУ звинуватила Краснова у передачі списків полку «Азов» російським спецслужбам, а також в тому, що він отримав від російських кураторів завдання підготувати вбивство активіста на адміністративному кордоні з окупованим Кримом з метою дестабілізувати ситуацію.

Краснов розповів, як його затримали і катували спочатку в лісі, а згодом у СБУ.

2 березня Краснова звільнили з-під варти, оскільки за три доби так і не висунули звинувачень.

Цього ж дня суд почав засідання щодо обрання запобіжного заходу, проте Краснова госпіталізували, оскільки він був сильно побитий, і суд продовжився без його присутності.