Слідчі про вбивство дитини в Москві: няню на злочин підбурили

2 Березня 2016, 10:42

Російське слідство стверджує, що в жінки, яка вбила дитину на північному заході Москви, були посібники у вигляді підбурювачів. Про це заявив представник слідства під час судового засідання в суді.

Зазначається, що в суді розглядається питання про запобіжний захід для затриманої. Слідство клопоче про арешт жінки на 2 місяці. Суд підтримав вимогу слідства і помістив підозрювану під арешт.

Дивіться також: У мережі виклали відео допиту няні, яка вбила дитину в Москві

Хто саме мається на увазі під підбурювачами, слідчі не уточнюють.

Сама підозрювана у вбивстві малолітньої дівчинки Гюльчехра Бобокулова заявила на суді журналістам, що вбити дитину їй «Аллах наказав». Заперечувати проти свого арешту жінка не стала.

Читайте також: Найбільші російські телеканали відмовилися висвітлювати жорстоке вбивство дитини в Москві, Кремль їх підтримав

Як повідомлялося, у Москві поряд зі станцією метро «Октябрське поле» затримали жінку, громадянку Узбекстану в нікабі, підозрювану в убивстві 4-річної дитини. За даними ЗМІ, вона тримала в руках відрізану голову дитини і кричала "Аллах акбар". Перед тим у московській квартирі після пожежі знайшли обезголовлене тіло дитини. За фактом убивства відкрили кримінальну справу, підозрюваній призначили психіатричну експертизу.