Київська поліція встановила особу підозрюваного у викраденні працівника телеканалу

22 Лютого 2016, 11:46

Київська поліція встановила особу одного з підозрюваних у викраденні працівника телеканалу. Про це повідомило міськуправління Нацполіції.

Чоловікові оголосили про підозру у скоєнні правопорушення відповідно до ч. 2, ст. 146 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років ув’язнення. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу — тримання під вартою.

Нагадаємо, 21 лютого столична поліція розпочала розслідування за фактом перешкоджання професійній діяльності та викрадення працівника телеканалу. Зі слів потерпілого, під час підготовки сюжету та спроби запису інтерв’ю невідомі особи перешкоджали йому, потім примусово посадили в автомобіль, а через деякий час відпустили.

Як повідомлялося, у Києві поліція затримала нападника на офіс одного з телеканалів. Напад стався у ніч на 21 лютого на четвертому поверсі будівлі, яка належить акціонерному товариству, на вул. Мельникова у Шевченківському районі. Більше десятка молодиків у камуфльованій формі та балаклавах пошкодили майно та викрали комп’ютерну техніку.

За даними ЗМІ, йдеться про напад офіс і спробу викрадення працівника “17 каналу”.