Поліція відкрила чотири провадження після нападів на офіси у центрі Києва

21 Лютого 2016, 11:13

Після нападів на офіси компанії СКМ Ріната Ахметова, Альфа-банку та Сбєрбанку Росії у Києві 20 лютого поліція відкрила чотири кримінальних провадження — три за фактом хуліганства та одне через крадіжку мобільних телефонів і гаманця у працівників розгромленої банківської установи. Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

“…Є чотири повідомлення про порушення закону з боку активістів, розпочаті кримінальні провадження – за фактом хуліганських дій у трьох офісних приміщеннях та крадіжки мобільних телефонів і гаманця у працівників розгромленого банківської установи. Дії кожного активного учасника цих подій оцінять згідно із законом”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, у День Героїв Небесної Сотні частина активістів, які зібралися у центрі столиці, скоїли напади на офіси низки компаній. За повідомленнями у ЗМІ, відповідальність за це взяла організація ОУН Миколи Коханівського. Раніше поліція повідомляла про три кримінальні провадження – за фактами нападу на офіси компанії СКМ Ріната Ахметова, Альфа-банку та Сбєрбанку Росії.