У Києві сталася різанина біля метро, є потерпілий

15 Лютого 2016, 09:54

Столичні правоохоронці затримали чоловіка за бійку з ножем. Про це інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції у м. Києві.

«Молодий чоловік перебував у кафе. Там познайомився з іншим хлопцем, із яким вони разом вживали алкогольні напої. Спонтанна вечірка продовжувалася до другої години, після чого товариші вирішили прогулятися нічними вулицями. Неподалік станції метро у чоловіків виник конфлікт із іншою компанією, який переріс у бійку», – йдеться у повідомленні.

Згідно з текстом, одного учасника конфлікту поранили ножем. Лікарі, які прибули на виклик, констатували в нього проникаюче поранення живота. Хлопця госпіталізували.

«Попередня перевірка встановила 38-річного підозрюваного мешканця столиці, який уже не раз мав проблеми з законом. Слідчі Шевченківського управління поліції проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Винуватцю загрожує до восьми років позбавлення волі», – зазначають у поліції.

Нагадаємо, в грудні у Львові сталася різанина в кафе, внаслідок якої постраждали двоє людей.