Терористи значно посилили Стаханівське угруповання військ «ЛНР» – ІО

1 Лютого 2016, 09:49

Бойовики продовжують посилювати Стаханівське угруповання військ «ЛНР». Про це повідомив координатор групи «Інформаційний опір» (ІО) та нардеп Дмитро Тимчук на сторінці у мережі Facebook.

«Триває накопичення озброєнь, бойової техніки та поповнення живою силою двох формувань, розгорнутих в районі Алчевськ-Перевальськ (доукомплектування до посиленого батальйону) і по рубежу Польове – Первомайськ», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за останню добу зафіксоване перекидання і перегрупування до 10 одиниць бронетехніки і до 100 осіб особового складу.

Водночас, за словами Тимчука, в Донецьку фіксується перекидання в Петровський район з інших районів міста піхоти і вогневих засобів.

«Загалом упродовж минулих вихідних перекинуто близько 20 КАМАЗів і Уралів із живою силою бойовиків (із різних напрямків, в основному рухалися через вулицю Петровського і Вуглегірську)», – зауважує він.

Також, за його словами, зосередження сил і засобів противника спостерігається в районі Трудовська і Житлмайданчика.

«Привертає увагу перекидання в цей район мінометної батареї (6 машин з 120-мм мінометами на причепі)», – резюмує він.

Як повідомлялося, бойовики розгорнули на Донбасі ще одну батальйонну тактичну групу. Нагадаємо, раніше розвіка повідомляла, що бойовики перенесли з Донецька свій пункт управління.